Projekt altan

Vi håller på att göra om altanen hemma, tar bort gamla plankor som ska ersättas med nya. Vi ska även, med hjälp av snickare stötta upp taket (som har sjunkit ner och tynger på glasdörrarna som ej går att skjuta åt sidan längre).
 
 
Nu är alla plankor borttagna. Det gick ganska bra att bryta loss plankorna men tyvärr följde inte spikarna med upp så dem har vi dragit upp i efterhand.
 
 
I lördags hade vi tur för vi fick hjälp av mina föräldrar och min bror så då fullkomligen flög det plankor och vips så var alla borta!!! Det går snabbt när man är många som hjälps åt.
 
Vi ska även bygga ut altanen lite, så vår rabatt med bär måste flyttas. Rosbuskarna flyttade jag förra helgen men de tyckte inte alls om att bli flyttade och ser riktigt hängiga ut, men vi vattnar och hoppas på det bästa. De kanske inte blommar i år men förkoppningsvis nästa år!
 
 
Jordgubbarna och smultronen ska få flytta till en pallkrage och jag håller tummarna att de klarar flytten bättre än rosorna.
 
 
Det kommer ta några veckor det här men förhoppningsvis har vi en altan att sitta på när vi har semester!!! För det är härligt att äta frukost ute såsom vi gjorde förra helgen!
 
 
 

Just Like Lotta

En blogg om allt som intresserar mig! Det vill säga pyssel, inredning, barn, mode, m.m.

RSS 2.0