Sonens födelsedag!

Igår fyllde Benjamin fyra år! Är det verkligen fyra år sen som vattnet gick när jag höll på att sätta upp adventsstjärnorna!? Ut kom en stor kille som var gul som en lussebulle!
  
 
Igår pratade vi om att det var hans födelsedag men idag har vi firat. Vi sjöng "ja må han leva..." medan han låg i sängen och så fick han öppna sina paket (med lite hjälp av lillasyster). Det är en tradition som jag är uppväxt med och tycker är mysig!
 
 Jag slog in paketen i grått och aprikost. Det aprikosa pappret är jätteglansigt och fint (men det syns tyvärr inte på de här dåliga mobilbilderna).
 
 Jag stansade ut ballonger från samma papper och klistrade på ett av de grå paketen. Några paket är inlindade i silverfärgat silkespapper som jag har fäst med sidenband.
 
Till mellis idag blev det tågkaka! Jag köpte kakformen på panduros rea i somras och nu när jag skulle baka så fick jag en idé, att färga sockerkakssmeten i samma färger som briotågen som barnen har och leker med.
 
 
Jag fyllde en tågvagn med godis och satte i piratljus. Benjamin blåste snabbt ut ljusen så att piraterna inte skulle hinna ta alla guldpengar (godis).
 
 

Just Like Lotta

En blogg om allt som intresserar mig! Det vill säga pyssel, inredning, barn, mode, m.m.

RSS 2.0