En härlig helg!

Vilken härlig helg det har varit! Kanske har den känts extra härlig för att jag börjar jobba imorgon efter att ha varit hemma X antal månader föräldraledig. Nu ska jag prova på ett nytt jobb och det känns lite pirrigt i magen!
 
I fredags hade vi besök och bjöd på godsaker. Bland annat köttgryta vilket känns väldigt höstigt, men gott! Vill inte riktigt att det ska vara höst än. Men en sak som gör hösten väldigt mysig är att tända levande ljus inne!
 
Till fördrink blev det min egen version av Mojito med svarta vinbär i. Mycket god!
 
Till efterrätt blev det pannacotta med smak av choklad, vanilj och svarta vinbär (från vår egen buske) och kaffedrink. Köttgrytan fick jag inget kort på men det gör inget för de ser oftast inte så roliga ut.
 
I lördags var vi på namngivningsfest. En jättefin tillställning där temat var dinosaurier. Min kompis hade gjort jättefint i lokalen med dinosaurier i olika former överallt och de bjöd på väldigt god mat. Finare och godare än att äta på restaurang (kanske ska nämna att barnets pappa är kock!) Några bilder från kalaset finns på min Instagram.
 
Min kompis tycker om får så jag gjorde ett kort med ett får på.
 
Vi köpte en present till barnet men jag ville också ge något personligt så jag dekorerade ett litet hus till honom (köpt på TGR). Taket går att ta av så man kan ha det som ask att lägga nappar, minnessaker eller annat i. Först tänkte jag göra huset färgglatt men sen när jag började måla med den svarta pennan så tyckte jag att det var så roligt att rita på fri hand så huset fick bli bara grönt och svart. Svart penna och grön papperstejp.
 
Jag tycker ofta att det är svårt att köpa presenter till andras barn, trots att jag har barn själv. Den här gången blev det en träleksak (jag älskar träleksaker) men också en gåva till Unicef. Våra barn har det så bra och det känns inte mer än rätt att köpa något till utsatta barn också.

Just Like Lotta

En blogg om allt som intresserar mig! Det vill säga pyssel, inredning, barn, mode, m.m.

RSS 2.0