Love is in the air...

Det här är ett av mina favoritkort! Det är ett kort på mina föräldrar som en kompis till dem tog för en massa år sen. Jag och maken har en liknande bild från vårt bröllop för vi hade sån tur att mina föräldrars vän ville fota oss då.
 
 
Jag hoppas att vår kärlek kommer finnas där livet ut, som för min mormor och morfar! De sista åren innan min mormor dog var hon tyvärr sjuk i demens, men fram till sista stund utstrålade min mormor och morfar kärlek. De höll varandra i handen, pussades och kramades och var fortfarande kära efter alla år tillsammans.
 
Men sen dog mormor och det tog såklart hårt på morfar. Han blev ensam. Hans livspartner efter 60 år fanns inte mer. Han blev deprimerad och vi trodde inte vi skulle få behålla honom heller. Han hade lovat mormor kärlek och trohet tills döden skiljde dem åt och det löftet höll han till sista sekunden. Men sen kom döden och tog mormor ifrån honom.
 
Men så hände det... Morfar träffade en ny kvinna som han började ha sällskap med. Han blev förälskad igen! Några i morfars omgivning tyckte att det var lite konstigt, men för mig som sett en deprimerad morfar blev såklart glad att istället få se en förälskad morfar. Tänk vilken lycka att han fick uppleva kärlek igen och leva de sista åren tillsammans med någon!
 
För drygt ett år var jag på ett bröllop och en talare sa bland annat att gräset inte är grönare på "andra sidan". Om man vårdar gräset på din egen sida så kommer det alltid att vara grönast! Det är värt att tänka på. När man stressar runt i vardagen för att hinna med allt så får man inte glömma bort kärleken!
 
Cause all of me
Loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections


Just Like Lotta

En blogg om allt som intresserar mig! Det vill säga pyssel, inredning, barn, mode, m.m.

RSS 2.0