Recept på godsakerna
Jag bara måste bjuda på recepten på det jag bidrog med till middagen på midsommarafton.
Till förrätt åt vi sill och potatis och till det gjorde jag en västerbottenpaj som kallas Västerbotten Royal. Jag blev själv bjuden på det första gången för många år sen av min svägerska och sen dess är det en favorit. Igår gjorde jag efter det här receptet. Glöm för all del inte gräddfil (står inte med i receptet men är ett måste), löjrom och rödlök på toppen, för det är helheten som gör den så god.

Till efterrätt gjorde jag en jordgubbstårta med choklad- och dajmbotten. Jag gjorde samma tårta som till Midsommar förra året men jag dekorerade den lite annorlunda. Jag använde det här receptet men gjorde några små ändringar. Jag använde 1 liter jordgubbar (istället för 0,5l) och 6 gelatinblad (istället för fem) och i år tycker jag att den blev helt perfekt.

Jag dekorerade med jordgubbsrosor, skivade jordgubbar, myntablad och chokladströssel.

Förra året såg tårtan ut så här
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Mums!